Elke week nieuwe producten
Gratis verzenden boven € 49
Super snelle levering
Winkel in Oosterhout

OFF THE PITCH

De items van Off The Pitch zijn ontworpen voor de échte voetbalfans. Dit Nederlandse merk is in 2016 opgericht en is sindsdien alleen maar populairder geworden. Shop de nieuwste items van Off The Pitch online bij Crivaldi of in de winkel.

Off The Pitch: voor de voetballiefhebber

De collectie van Off The Pitch is gebaseerd op de trots van Nederland: voetbal! Dit Nederlandse designermerk staat bekend om zijn sneakers, tracksuits, caps, swimshorts en sokken. Alle items worden ontworpen in dezelfde stijlvolle, sportieve stijl. Toch is geen enkel kledingstuk hetzelfde. Laat jezelf verrassen door de veelzijdige collectie van dit modemerk.

Geliefd bij de Nederlandse voetballers

De items van Off The Pitch worden regelmatig gedragen door bekende Nederlandse voetballers. Zo is voormalig voetballer Ruben Schaken een groot fan van de items. Ook voetballers Tony Vilhena, Jerson Cabral, Jaïro Riedewald en Hakim Ziyech worden regelmatig gespot in de kleding en accessoires van dit designermerk.

Sluit je aan bij de trend van Off The Pitch

Ben je benieuwd geraakt naar de collectie van Off The Pitch? Je kunt je favoriete item(s) eenvoudig online bestellen. Je mag ook altijd langskomen bij onze winkel in Oosterhout. Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06 2483 6180. Wij tonen je deze sportieve collectie graag in het echt!

Lees meer
Lees minder
Elke week nieuwe producten
Gratis verzenden boven € 49
Super snelle levering
Winkel in Oosterhout