Elke week nieuwe producten
Gratis verzenden boven € 49
Super snelle levering
Winkel in Oosterhout

JOGGING/TRAININGSPAKKEN

Tracksuits & Joggingpakken

Tracksuits en Joggingpakken zie je steeds meer op straat. Ze zijn een waar fashion-item geworden. De joggingpakken staan voor een sportieve levensstijl, hebben een comfortabele pasvorm en zijn in veel kleuren en modellen verkrijgbaar.

Veel modemerken hebben tegenwoordig comfy-kleding en de tracksuit is daar de sportieve versie van. Bekende merken met joggingpakken en tracksuits zijn o.a. Black Bananas, Dsquared2, Zumo en Malelions

Lees meer
Lees minder

BLACK BANANAS INCOGNITO TRACKSUIT - BLACK/NEON PINK

Shop deze incognito tracksuit van het populaire merk Black Bananas in de kleur zwart, roze. Verder is deze tracksuit afgewerkt met metalen monkey ritjes en heeft het de de wel bekende Black Bananas patch en is de capuchon een tansformer monkey.
€159,99

BLACK BANANAS ANORAK COLLAR TRACKSUIT - BLACK/AQUA

Shop deze anorak collar tracksuit van het populaire merk Black Bananas in de kleur zwart, aqua. Verder is deze tracksuit afgewerkt met metalen monkey ritjes en heeft het de de wel bekende Black Bananas patch en transformer monkey.
€159,99

BLACK BANANAS ANORAK COLLAR TRACKSUIT - GREY/YELLOW

Shop deze anorak collar tracksuit van het populaire merk Black Bananas in de kleur grijs geel. Verder is deze tracksuit afgewerkt met metalen monkey ritjes en heeft het de de wel bekende Black Bananas patch en transformer monkey.
€159,99

BLACK BANANAS EMBOSSED TRACKSUIT - BLACK

Shop deze embossed tracksuit van het populaire merk Black Bananas in de kleur zwart . Verder is deze tracksuit afgewerkt met metalen monkey ritjes en heeft het de de wel bekende Black Bananas patch en transformer monkey.
€159,99
Elke week nieuwe producten
Gratis verzenden boven € 49
Super snelle levering
Winkel in Oosterhout